Aerogym Lifestyle Club, Het Wargaren 44, 5397GN Lith 0412-481263 info@aerogym.nl

Overig

Power Plate: snel resultaat

Wil je spierkracht opbouwen zonder al te veel inspanning en tijd? Dat kan met de Power Plate van Aerogym. De Power Plate is een trilplaat waarop je zittend, staand of liggend je oefeningen kunt doen. De Power Plate geeft 30 tot 50 trillingen per seconde. De trillingen veroorzaken een reflex in je spieren, waardoor deze versterkt worden. Twee tot drie keer per week een kwartier is al voldoende. Met een geringe belasting van je lichaam en in veel minder tijd bereik je hetzelfde resultaat als bij traditionele trainingsmethoden.

De effecten van het trainen op de Power Plate:
– spierversterking, met name explosieve kracht neemt toe;
– versterking van het botweefsel (osteoporose);
– forse verbetering van de doorbloeding;
– vermindering van cellulitis en overtollig vet.


Aqua Swing: spelen met water

In 2003 won een Nederlandse fysiotherapeut een innovatie award met zijn vinding: de Aqua Swing. Sindsdien zijn vele mensen verslingerd geraakt aan dit trainingsapparaat. Aqua Swing is als spelen met water. Het bewegende water in de Aqua Swing “vertelt” je of je het juiste ritme van bewegen te pakken hebt. Na een tijdje gaan de bewegingen als vanzelf en kom je in een flow terecht.

Het werken met de Aqua Swing is heel motiverend. Met minimale inspanning bereik je een maximaal resultaat. Volg twee of drie sessies per week van telkens 20 minuten, en al na een paar weken bemerk je een vermindering van stress, een betere houding, soepeler gewrichten en spieren, een rustiger ademhaling en een betere coördinatie.

Gerda Advocaat, eigenaar van Lifestyleclub Aerogym, verzorgt de opleiding in flowmotion fitness voor fitnessinstructeurs en fysiotherapeuten. Als een van de weinige in Nederland is zij hiervoor gekwalificeerd.