Aerogym Lifestyle Club, Het Wargaren 44, 5397GN Lith 0412-481263 info@aerogym.nl

Lessen

Fitness: lekker in je vel!

Fitness betekent fitheid. En daar kan iedereen zich wel iets bij voorstellen: je lekker voelen, gezond, fris, zelfverzekerd en energiek. Hoe je dat doet? Het is maar net wat je wilt en kunt. Daarom testen we bij Aerogym tijdens je eerste training je conditie, bloeddruk, gewicht en vetpercentage, en stellen we een aantal vragen over je gezondheid. Naar aanleiding van de resultaten en jouw wensen, maken we een persoonlijk trainingsschema, waar jij je goed bij voelt.

Cardiofitness
Cardiofitness is een training van het hart en bloedvatenstelsel. Ideaal voor het verbeteren van je conditie, maar ook om af te vallen. Bij Cardiotraining maak je gebruik van loopbanden, fietsen, roeiers, stepapparaten en crosstrainers. Deze trainingsvorm is geschikt voor iedereen ongeacht leeftijd en conditie.

Krachttraining
Bij krachttraining denk je misschien al snel aan bodybuilding. Onterecht, want dat is een heel andere sport! Krachttraining maakt je spieren sterker en steviger, zodat je in het dagelijkse leven beter functioneert, bijvoorbeeld door het verbeteren van je houding. Daarnaast verhoogt het de stofwisseling, wat de vetverbranding ten goede komt.


ClubCycle®: lekker samen sporten

ClubCycle® is het ideale indoor fietsprogramma als je wilt afslanken en tegelijk wil werken aan je conditie. Jong, oud, man, vrouw, beginner, gevorderd, in de ClubCycle® les werkt iedereen aan zijn eigen doelstellingen. Je doet dat op een veilige en effectieve manier, onder begeleiding van een coach. En je doet het samen! Wat erg motiverend werkt.

Na ongeveer drie ClubCycle® lessen zul je merken dat je de verschillende oefeningen en
bewegingspatronen makkelijker oppakt. Doordat het programma drie maanden hetzelfde is, heb je voldoende gelegenheid om alles onder de knie te krijgen. De intensiteit van je training neemt hierdoor vanzelf toe. Je voelt je al snel niet alleen lichamelijk, maar ook geestelijk fitter.


ClubPower®: mooie, stevige spieren

Fitnessoefeningen op muziek, met gebruik van een halter met gewichten, zonder ingewikkelde choreografieën. Dat is ClubPower®. De snelste manier om fit te raken, een strakker lichaam te krijgen en je vetten te verbranden. Door de vele herhalingen en het relatief lage gewicht waarmee je traint, is er geen kans op een enorme spiertoename. Wel zullen je spieren mooier van vorm worden en steviger aanvoelen.

Vrouwen en mannen, beginners en gevorderden, jong en oud: iedereen kan meedoen. Je bepaalt zelf hoe hard je traint. Wij adviseren twee of drie keer per week, maar al met een les in de week werk je aan je gezondheid. Je stofwisseling versnelt, vetverbranding wordt gestimuleerd en je merkt een sterk effect op de vier B’s: benen, billen, buik, borst(en).