Aerogym Lifestyle Club, Het Wargaren 44, 5397GN Lith 0412-481263 info@aerogym.nl
Lifestyle club Aerogym Het Wargaren 44 5397 GN Lith 0412-481263 info@aerogym.nl Facebook

Dit vinden zij

Miranda van Uden: Ruim 2 jaar gebruik ik slim belly en legs. Ik merk dat de huid stevig blijft op mijn buik en billen. Ook heb ik een betere doorbloeding van de buikwand. Ik ben er zeer tevreden over!
Roy Simons: Door lichamelijke klachten moest ik afvallen. In de eerste 6 maanden ben ik 30 kilo afgevallen. Toen ben ik begonnen met het metabolic balance programma, hiermee ben ik nogmaals 21 kilo afgevallen. Ik wil nu nog 20 kilo kwijt en ga dit komend jaar verwezenlijken. Ze zeggen bij Aerogym altijd dat ik dit bereikt heb maar hier ben ik het niet mee eens, zonder de input van Gerda en haar team had ik dit nooit bereikt! Tuurlijk moet je het grotendeels zelf doen maar, bij Aerogym weten ze je altijd weer te inspireren en te motiveren
Debbie Spelt: De combinatie van Slimbelly, Sanaslank, persoonlijke begeleiding en gezelligheid. Zorgen voor een resultaat van ruim 15 kilo eraf, nu al een jaar lang!
Carlette Roeland: Inspanning, werken aan mijn lichaam, trainen, soepelheid en spierkracht vergroten……. Het leek allemaal niet meer mogelijk toen versleten knieën een einde maakte aan mijn sportieve activiteiten. Met de deskundige persoonlijke begeleiding van Gerda en de vriendelijke hulp van de instructeurs ben ik twee jaar later in topconditie, op gewicht en kan ik door verdubbeling van mijn spierkracht met deze knieën prima functioneren.