Aerogym Lifestyle Club, Het Wargaren 44, 5397GN Lith 0412-481263 info@aerogym.nl

Afslanken

Miha Bodytec

Bodytec is een full body work-out.
Veel systemen claimen een full body work-out te bieden.
Vaak wordt hiermee een oefenprogramma bedoeld met verschillende oefeningen achter elkaar die elk maar een deel van het lichaam traint. Miha Bodytec training is een korte training waarbij elke oefening elke keer het hele lichaam wordt getraind met zelfs de mogelijkheid om extra accenten te leggen waar nodig.

Bodytec is een absolute trendsetter. Een Bodytec workout biedt je gelijktijdig een figuur correctieve training en huid behandeling op de probleemgebieden zoals buik, billen en bovenbenen, zonder gewichten te heffen en met snel zichtbare resultaten.
Dat is Miha Bodytec training!


Afvallen bij Aerogym

 Heel Brabant Slank!

 

Heel Brabant Slank, met ons revolutionaire Lifestyle Slank programma. Gezond en verantwoord afvallen zonder pillen, injecties en shakes. Aan de hand van een bloedtest schrijven wij een programma speciaal gericht op je persoonlijke hormoonhuishouding. Wij leggen je uit wat je wel en niet mag eten, zonder je lichaam tekort te doen.

Effectief afslanken

Ons programma draait geheel om het herstellen van de hormoonhuishouding. Hierdoor krijg je een strakker lichaam zonder honger te lijden. Je vetverbranding in rust neemt toe waardoor je vet zal verbranden zonder spiermassa te verliezen. Omdat je lichaam een nieuwe standaard aanneemt, zal dit het nieuwe gewicht voor jouw lichaam zijn. Dit lukt niet met andere diëten. Krijg een strakke buik, strakke billen en een goed gevoel.

De garanties:

Val 5, 10 of meer kilo per maand af. Geniet van een blijvend resultaat. Geen hongergevoel. Persoonlijk op maat gemaakt programma. Brengt balans in de hormoonspiegel. Wij kunnen aantoonbaar laten zien dat alle deelnemers aan het programma hun streefgewicht hebben bereikt.

Gratis consult

Wil jij weten wat dit programma voor jou kan betekenen? Vraag dan een gratis consult aan! Je kunt ook bellen voor meer informatie op 0412-481263.

5, 10 of meer kilo afvallen5 kilo tot 10 kilo afvallen

Wil je graag afvallen met blijvend resultaat? Doe dit dan met het programma van Lifestyleclub Aerogym waarbij je geen kilo’s spiermassa verliest, maar kilo’s vet. En dit nog snel en zonder hongergevoel ook!

Wat is verkeerd afvallen?

Wanneer je aan het lijnen bent is het fijn als je 5 tot 10 kilo afvalt, maar het zou best kunnen dat je verkeerd afvalt. Verkeerd afvallen betekent dat je in plaats van je vetvoorraad, je spiermassa verliest. Dit gebeurt bijvoorbeeld wanneer je een crash- of hongerdieet volgt. Bij deze diëten krijg je alleen maar minder energie binnen dan dat je lichaam verbruikt. Hierdoor gaat je lichaam energie uit je spieren gebruiken in plaats van uit je vet. Hierdoor neemt je spiermassa af, terwijl je vet-hoeveelheid nauwelijks afneemt. Dit wil je niet hebben als je wilt afvallen, aangezien spieren van zichzelf ook energie nodig hebben, die zij kunnen gebruiken uit vetverbranding. Wanneer je dus meer spiermassa hebt, zal je meer vet verbranden. Bovendien wordt er bij een crash- of hongerdieet niets gewijzigd aan de hormoonbalans, die vaak verstoord is bij mensen met overgewicht. Terwijl een disbalans in de hormoonstofwisseling in combinatie met het eten van verkeerde voedingsstoffen ervoor zorgt dat eten in vet wordt omgezet.

Zorg dat jij ook dat je op de goede manier 5 tot 10 kilo afvalt en vraag daarom hulp van een deskundige. Ik kan je daar als specialist in het gezond en verantwoord afvallen bij helpen. We bieden namelijk een uitkomst met een methode om op een gezonde wijze af te vallen, waarbij je je vet kwijtraakt en je spiermassa behoudt. Dit wordt gedaan door jou een persoonlijk voedingsplan voor te schrijven die jouw hormoonhuishouding weer in balans brengt. Doordat je met dit voedingsplan precies binnenkrijgt wat je lichaam nodig heeft, zal je ook nog eens snel 5 tot 10 kilo afvallen.

Wat is snel? Wanneer je op een verantwoorde wijze 5 kilo of 10 kilo wilt afvallen, dan is 2-3 weken het snelst haalbare. In vergelijking met andere dieetprogramma’s is dat bij Lifestyleclub Aerogym tot 4 keer sneller. Met het Lifestyle Slank programma val je namelijk gemiddeld 2 kilo per week af en tot 12 kilo per maand. Bovendien zal je, wanneer je snel 10 kilo wilt afvallen bij bijna elke andere afslankmethode vaak wel een hongergevoel ervaren. Dit hongergevoel is slecht voor de aanmaak van belangrijke hormonen die het afvallen bevorderen. Bedenk maar eens wat het effect zal zijn wanneer je dit 10 tot 20 weken moet volhouden.

Het programma is wetenschappelijk bewezen

Wij bieden een voedingsprogramma aan wat door artsen en voedingswetenschappers is ontwikkeld. Dit programma is ook nog eens wetenschappelijk onderzocht waarbij aangetoond werd dat het zeer effectief was en de mensen dus werkelijk af waren gevallen en dat op de langere termijn beter zo konden houden dan in wel ander dieet dan ook. In de referenties en succesverhalen is ook te lezen hoe andere mensen jou voorgingen en succesvol en blijvend afvielen.

Wil jij ook 5, 10 of meer kilo afvallen met een blijvend resultaat? Neem dan contact op via gerda@aerogym.nl jolanda@aerogym.nl of via 0412-481263 en vraag een gratis consult aan


Slim Belly en Slim Legs

Verander je probleemzones in lievelingszones. Gezond, verantwoord en snel. Een slankere taille in 4 weken!

De Slim Belly is in onze club niet meer weg te denken. Veel leden willen niet meer zonder trainen. Geen wonder, want het zeer goede afslankresultaat bij de buik is iets om trots op te zijn.

Het was jammer dat je met de populaire buikband tot nu toe alleen aan bepaalde cardio-apparaten kon trainen. Maar daar komt nu verandering in!

Als een van de eerste clubs in Europa heeft Lifestyle Club Aerogym een licentie voor de nieuwe mobiele Slim Belly verkregen. Nu kun je op ALLE cardio-apparaten met de Slim Belly band sporten. Leen bij onze receptie een mobiele pomp en je kunt direct starten op je favoriete toestel. Maar je kunt nu dus ook met veel groepslessen meedoen en lokaal afslanken tegelijk!

De kuur/cursus met de Slim Belly® duurt vier weken met 3 lichte conditietrainingen à 30 – 40 minuten per week met de Slim Belly®. Ook krijg je bewezen succesvolle voedingstips.

Maak nu een afspraak voor een adviesgesprek via tel. 0412-481263

Meer informatie over Airpressure Bodyforming kan je nalezen op www.slim-belly.com

*Instituut voor medische en sportwetenschappelijke consulting (Institut für medizinische und sportwissenschaftliche Beratung). Dit onderzoek is uitgevoerd door Dr. Alena Kos onder leiding van Professor Hans Holdhaus.


Cavitatie

Veel vrouwen, maar ook mannen hebben last van overtollig vet en cellulitis.
Gezonde voeding en regelmatig sporten alléén zijn soms niet voldoende om deze ongemakken op te lossen.
Zeker als het gaat om de probleemzones, zoals buik, heupen en billen.

En liposuctie mag dan door velen worden gezien als het ultieme redmiddel, een dergelijke behandelwijze is en blijft risicovol.
Om over de vaak pijnlijke bijwerkingen en het torenhoge kostenplaatje nog maar te zwijgen…

Ultra sound body shaping is hét alternatie voor liposuctie, zonder gevaarlijke operatie.

 

Cavitatie  oftewel Ultra Sound Body Shaping is dé manier om vet veilig, pijnloos en met blijvend resultaat te verwijderen. Laagfrequent ultrasone
geluidsgolven maken allereerst het overtollige lichaamsvet vrij. Vervolgens wordt het vet op een geheel natuurlijke
manier afgebroken en afgevoerd. Dat alles maakt cavitatie tot het beste alternatief voor liposuctie.

Na slechts enkele behandelingen bereikt u het resultaat van liposuctie, zonder een pijnlijke operatie en blijvende littekens.

Resultaat na 8 cavitatie behandelingen bij Lifestyle club Aerogym

De voordelen van cavitatie:
• Snel verlies in centimeters
• Zeer plaatselijke behandeling mogelijk
• Reductie van cellulitis
• Korte behandeltijd van 40 minuten
• Geen medische ingreep – geen bijwerkingen

Wanneer zie je resultaat?
Direct meetbaar resultaat na slechts één behandeling.